mr. Simon van den Boomen

Simon van den Boomen (1964) is na zijn afstuderen aan de Universiteit van Tilburg in 1989 als belastingadviseur gestart. Deze fiscale praktijk groeide in meer dan 25 jaar uit tot ruim 50 belastingadviseurs.

Simon maakte, na 22 jaar in de algemene belastingadviespraktijk van WVDB werkzaam te zijn geweest, de overstap naar VDB Advocaten Notarissen, alwaar hij managing partner werd. Vanuit die functie gaf hij van 2012 tot 2015 leiding aan de 60 advocaten en notarissen van VDB. Nadat er binnen VDB een nieuw managementteam was geformeerd is hij vanaf 2016 wederom actief in de brede adviespraktijk van (met name) familiebedrijven.

Simon bedient middelgrote tot grote (familie) ondernemingen. Hij beslaat het brede werkterrein waar het inschakelen van allerlei (fiscale) specialisten een vast onderdeel van uitmaakt. Zijn allround en multidisciplinaire aanpak is in feite zijn specialisme. Zijn stijl is praktisch en doelgericht. De lange termijn, werken in teams en op tijd veranderen staat bij hem hoog in het vaandel. Daarnaast is Simon groot voorstander van veranderingen doorvoeren als daar de noodzaak toe bestaat. 

Veelal fungeert Simon als vertrouwensfiguur. Hij is bestuurslid van diverse stichting administratiekantoren met het oog op de borging van continuïteit van die (familie) bedrijven. 

Simon was voorzitter van M.H.C. Oranje Zwart in Eindhoven, een landelijk spelende hockeyvereniging met 1.800 leden. Oranje-Zwart fuseerde in 2016 met EMHC in HC Oranje-Rood waarmee de 3e hockeyvereniging van Nederland ontstond met in totaliteit 2.600 leden met een nieuwe accommodatie. 

Direct contact
Discipline
Adviseurs
Telefoon
+31 (0)88 - 194 8259
Mobiel
+31 (0)6 - 5108 5528
E-mail
simonvandenboomen@wvdb.nl
Vestiging
Waalre
mr. Simon van den Boomen
mijn.wvdb.nl