Aanpak van onze salarisadviseur

Onze aanpak en technologie passen wij aan aan de omvang van uw werknemersbestand. Persoonlijke aandacht staat altijd voorop. Met onze portal kunt u online uw salariszaken regelen, hebt u altijd uw administratie bij de hand en houden wij u op de hoogte van diverse ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en de gevolgen daarvan voor uw organisatie.

Systemen

Wij gebruiken Cobra en Nmbrs als salarisverwerkingssystemen. Beide systemen zijn effectief en eenvoudig in het (digitale) gebruik. Zowel Nmbrs als Cobra bieden werkgevers een gedegen personeelsinformatiesysteem, dat een integraal onderdeel is van de salarisverwerking. Het personeelsinformatisysteem ondersteunt zowel de diverse personeelsprocessen (salarisverwerking, beoordelingsrondes, opleidingen, etc.) als het HR-beleid binnen uw bedrijf. Uiteraard hebben de systemen de mogelijkheid van een Employee en/of Manager Self Service en kunnen er uitgebreide en functionele kengetallen en managementinformatie op personeelsgebied gegenereerd worden. Koppelingen tussen de salarisadministratie en het online boekhoudpakket Twinfield zijn ook mogelijk.

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.