Specialisten

Onze loonheffingsspecialisten kunnen u op dit gebied van dienst zijn en er samen met u voor zorgen dat u op het brede gebied van de loonbelasting en sociale verzekeringen niet in de fiscale, juridische en financiële valkuilen stapt.

Assisteren

Dit doen wij aan de hand van één of meerdere concrete vraagstukken die in uw organisatie spelen (bijv. invoering van de werkkostenregeling). Maar dat kan ook pro-actief door het uitvoeren van een quick scan op loonheffingsterrein, waarbij wij de risico’s voor de loonbelasting en sociale verzekeringen binnen uw organisatie in kaart brengen en u tevens wijzen op eventuele mogelijkheden voor fiscale optimalisatie van uw arbeidsvoorwaarden en kostenbesparingen. Daarnaast kunnen wij in de volle breedte assisteren ingeval van grensoverschrijdende arbeid: van loonbelasting en sociale verzekeringen tot arbeidsvoorwaarden, werk- en verblijfsvergunningen en contracten.

Ook hier geldt dat wij kennis, kunde en ervaring combineren met een pragmatische en persoonlijke aanpak.

 

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.