Financiering en ondernemingswaardering

Financieringen
Binnen WVDB Corporate Finance zijn een aantal financieringsspecialisten actief, ons ꞌdebt-advisoryꞌ team. Wij adviseren bedrijven en instellingen op uiteenlopende financieringsvraagstukken. Voorbeelden zijn het aantrekken van nieuwe leningen, het herfinancieren van leningen, het (her)structuren van de balans en het aantrekken van vastgoedfinancieringen. Tevens verzorgen wij het aantrekken van equity en ander risicodragend kapitaal. Dit doen wij voor diverse bedrijven en instellingen, actief binnen een breed scala aan markten.

Ondernemingswaardering
De waardering van een onderneming is vaak een vast onderdeel bij het begeleiden van een aankoop- of verkooptransactie. Daarnaast waarderen onze specialisten vanwege uiteenlopende redenen diverse ondernemingen, bijvoorbeeld in het kader van estate planning of het intreden van nieuwe aandeelhouders in het kader van (fiscale) emigratie.

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.