Due diligence

Due diligence onderzoeken worden uitgevoerd door ons ꞌTransaction Advisory Teamꞌ, Corporate Finance adviseurs aangevuld met overige specialisten (audit, tax, legal en HR) binnen WVDB Adviseurs Accountants en VDB Advocaten Notarissen.

Due diligence onderzoek bij acquisitie
Een goed due diligence onderzoek bij acquisities is een ꞌmustꞌ. Binnen onze multidisciplinaire praktijk kunnen wij desgewenst een groot aantal aandachtsgebieden op het gebied van audit, tax en legal voor u afdekken. Vanzelfsprekend stemmen wij de scope van het due diligence van te voren met u af.

Vendor due diligence

In bepaalde gevallen kan het raadzaam zijn om voor de start van een actief verkoopproces zelf het initiatief te nemen en een vendor due diligence te laten uitvoeren. Binnen WVDB Corporate Finance voeren wij vendor due diligence onderzoeken uit. Wij starten uiteraard met het analyseren en bespreken van de vereiste scope van het due diligence onderzoek. Voorafgaand gaan wij graag met u in gesprek over de inrichting van het verkoopproces en de rol van het vendor due diligence daarin.

Data Room

Tijdig aandacht voor de opzet van de structuur en de inhoud van de Data Room, alsmede monitoring van documentstromen draagt bij aan een efficiënt due diligence proces. Wij zijn u hierbij desgewenst graag van dienst.

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat altijd klaar.

 

Contact

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.