Aanpak corporate finance

Wij streven ernaar onze positie als één van de grotere fusie- en overnameadviseurs in Nederland en België verder te versterken. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van multidisciplinair teamwork.

 

Multidisciplinair

Het Corporate Finance team maakt deel uit van WVDB Adviseurs Accountants, zij hebben een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Binnen het brede spectrum van finance, tax en legal beschikken wij over eigen hooggekwalificeerde specialisten die op afroep gereed staan om daar waar gewenst snel en goed op deelgebieden te adviseren. Dit gebeurt onder coördinatie van onze Corporate Finance adviseurs waardoor de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening op een niveau ligt dat als standalone kantoor lastig valt te evenaren.

Professioneel en betrokken

Met onze adviseurs kunt u voor de dag komen; professioneel, integer, warm en betrokken. Elk project wordt in teamverband uitgevoerd door vaste aanspreekpunten die voor onze opdrachtgevers ook buiten kantoortijd aanspreekbaar zijn.

Vastberaden

Onze opdrachten doen er toe. Of het nu gaat om de begeleiding van een verkoop, een familieopvolging, een aankoopbegeleiding of een omvangrijke herfinanciering, het resultaat kan een grote impact hebben op uw financiële positie. Doorzettingsvermogen en creativiteit maken bij deze belangrijke processen het verschil.

Ervaring

Aankoop- en verkoopprocessen worden voorbereid en uitgevoerd in teamverband. Een team dat onder leiding staat van een betrokken partner waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van circa 20 jaar transactie-ervaring.

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat alltijd klaar.

 

Contact

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.