Corporate finance

WVDB Corporate Finance is één van de grotere fusie- en overnameadviseurs van Nederland. Het team wordt geleid door ervaren professionals, met ieder individueel circa 20 jaar transactie-ervaring.

Wij richten ons zowel op het familiebedrijf als op (internationale) Mid-Market transacties. Binnen WVDB Corporate Finance richt ons Debt Advisory team zich op het (her)structureren en aantrekken van complexe bancaire financiering en het aantrekken van risicodragend kapitaal. Ons Transaction Advisory team is actief op het gebied van (vendor) due diligence. 

 

Aanpak corporate finance

Wij streven ernaar onze positie als één van de grotere fusie- en overnameadviseurs in Nederland en België verder te versterken. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van multidisciplinair teamwork.

Aanpak

 

Werkgebied

WVDB Corporate Finance is actief binnen uiteenlopende branches binnen de handel, industrie en dienstverlening. Voor een overzicht van onze gepubliceerde transacties zie onze tombstones. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze activiteiten binnen de gezondheidszorg.

Werkgebied

 

Aankoopbegeleiding

De overname van een onderneming biedt veel kansen maar brengt ook een aantal risico’s met zich mee.

Aankoopbegeleiding

 

Verkoopbegeleiding

Bij de verkoop van een onderneming zijn er veel factoren van invloed op de mate van succes. Jarenlange ervaring, scherpe analyses, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en ons steeds aan te passen zorgt er voor dat opdrachtgevers over het algemeen zeer tevreden zijn over de resultaten die wij voor en met hen bereiken.

Verkoopbegeleiding

 

Herstructurering

Als uw onderneming onvoldoende rendeert, er liquiditeitsdruk of zelfs acute liquiditeitskrapte optreedt, dienen er maatregelen te worden getroffen. Wij zijn in staat met u op korte termijn de juiste analyse te maken. Vervolgens werken wij een pragmatisch plan van aanpak uit en zullen u bij de uitvoering ondersteunen, bijvoorbeeld in het managen van de relaties met financiers.

Herstructurering

 

Financiering en ondernemingswaardering

Binnen WVDB Corporate Finance zijn een aantal financieringsspecialisten actief, ons ꞌdebt-advisoryꞌ team. Daarbij verzorgen wij ook de ondernemingswaardering. Dit is vaak een vast onderdeel bij het begeleiden van een aankoop- of verkooptransactie

Financiering en ondernemingswaardering

 

Due Dilligence

Due diligence onderzoeken worden uitgevoerd door ons ꞌTransaction Advisory Teamꞌ, Corporate Finance adviseurs aangevuld met overige specialisten (audit, tax, legal en HR) binnen WVDB Adviseurs Accountants en VDB Advocaten Notarissen.

Due Dilligence

Interesse?

Heeft u een vraag over één van onze diensten? Wij staan u graag te woord, de koffie staat alltijd klaar.

 

Contact

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.