'Inbound' advisering

Bij 'inbound' advisering worden buitenlandse partijen welke actief zijn in Nederland geadviseerd. Hierbij kan het gaan om het opzetten van een vestiging in Nederland en alles wat daar bij komt kijken tot en met het structureren van grote internationale structuren waarin Nederland een centrale rol speelt.

Foreign Investor Support Programm

Voor buitenlandse investeerders is een speciaal 'Foreign Investor Support Programm' opgezet waarin alle advisering op accountancy, fiscaal, juridisch en P&O-gebied waarmee een investeerder krijgt te maken, integraal wordt opgepakt.

Over de landsgrenzen

Uw activiteiten zijn niet beperkt tot Nederland en uw adviesbehoefte gaat daardoor soms over de landsgrenzen heen. Om u ook buiten Nederland te kunnen adviseren hebben wij uitstekende contacten met collegakantoren in vrijwel alle Europese landen en in veel landen buiten Europa. Wij zijn aangesloten bij Moore Stephens, een toonaangevend wereldwijd netwerk van zelfstandige adviesorganisaties.

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.