Belastingadvies

Bij ondernemers of privébeslissingen neemt het thema belastingen een belangrijke plaats in. Of u nu nationaal of internationaal opereert, begeleiding van de fiscale zaken is onontbeerlijk.

Brede blik

De wereld bestaat echter niet alleen uit fiscaliteit. Een belastingadviseur moet een bredere blik hebben dan louter een fiscale. Het oplossen van, of beter nog, het voorkomen van fiscale problemen, dan wel het benutten van mogelijkheden, mag niet tot gevolg hebben dat andere aspecten uit het oog verloren worden. Zo wil het opzetten van een fiscale structuur nog niet zeggen dat daarmee ook een solide juridische structuur is ontstaan.

De belastingadviseur

Van een belastingadviseur mag u verwachten dat de fiscaliteit met een brede blik wordt benaderd. Ook zal de belastingadviseur ervoor zorgdragen dat daar waar nodig de coördinatie met andere specialisten zal plaatsvinden. Op deze wijze houdt u het overzicht. Regeren is vooruitzien. Voor ons als belastingadviseur is het vanzelfsprekend dat zo snel mogelijk wordt geanticipeerd op voor u van belang zijnde veranderingen in de fiscale wetgeving of jurisprudentie. Onze belastingadviseurs zullen naast u staan om een optimale fiscale structuur te realiseren zonder overige aspecten uit het oog te verliezen. Door onze praktische aanpak, op een gedegen inhoudelijke basis, blijft u door de bomen het bos zien. 
 

Onze adviseurs
mensen met vakkennis

Zoek een adviseur

Gemotiveerde specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen.