Benoeming Glenn Snoeks en Tom van Beek als nieuwe vennoten WVDB Adviseurs Accountants

Benoeming Glenn Snoeks en Tom van Beek als nieuwe vennoten WVDB Adviseurs Accountants
14 december 2018 2 min. leestijd

Glenn Snoeks en Tom van Beek zijn per 1 januari 2019 benoemd als nieuwe vennoten van WVDB Adviseurs Accountants.


Glenn Snoeks (36) studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg. Hij werkt voor de corporate praktijk en voor familiebedrijven. Zijn focus ligt op advisering van de directeur-grootaandeelhouder en zijn familie, advisering van de onderneming en advisering over vastgoed. Glenn is sinds 2006 als belastingadviseur verbonden aan WVDB. Na een uitstap van bijna 2,5 jaar naar Bureau Vaktechniek van BDO keerde hij terug op het oude nest, waar hij zijn groei en ambitie maximaal tot uiting heeft kunnen brengen. De stap om juist bij WVDB vennoot te worden is voor hem logisch: “WVDB heeft mooie klanten met complexe vraagstukken. Hierbij werk ik vaak op het snijvlak van ondernemer en onderneming en dat heeft mij altijd bijzonder getrokken. We hebben bovendien een goed team van ongeveer 60 gedreven belastingadviseurs. Daarom heb ik er heel veel zin in om leiding te gaan geven aan dit multidisciplinaire advieskantoor.”

 

Tom van Beek (38), sinds 1998 als accountant werkzaam bij WVDB, heeft een duidelijke visie: “In een door de digitale revolutie snel veranderende wereld wil ik onze klanten helpen met veel aandacht voor de mens. Om dit te realiseren wil ik de ontwikkeling van onze medewerkers centraal stellen en hen helpen een full service professional te worden. Ik ben er trots op dat ik nu, 20 jaar nadat ik als junior mijn carrière hier begonnen ben, de WVDB cultuur mag gaan uitdragen en vertegenwoordigen.”

Tom van Beek studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en is nu vooral werkzaam voor familiebedrijven in het MKB. Naast de reguliere accountantswerkzaamheden adviseert hij bedrijven vanuit een bedrijfseconomische benadering met extra aandacht voor rendementsverbetering met bijbehorende informatievoorziening en geeft mede leiding aan 130 accountants.

 

De AVA van WVDB heeft unaniem beide professionals uit eigen gelederen tot vennoot mede-eigenaar benoemd per 1 januari 2019. Daarmee heeft WVDB een verdere stap richting de toekomst gezet.

Terug