170 studenten van Tilburg University bij ons over de vloer voor Masterclass DGA

170 studenten van Tilburg University bij ons over de vloer voor Masterclass DGA
16 november 2018 1 min. leestijd

Op vrijdag 9 en 16 november mochten wij in totaal 170 fiscale masterstudenten van Tilburg University (TiU) ontvangen in het kader van de Masterclass DGA. Dit is een  mastervak voor zowel de studierichting Fiscaal Recht als Fiscale Economie. Docenten van de universiteit wilden de mogelijkheid bieden aan fiscale studenten om op locatie aan een echte praktijkcasus te werken.

 

We kunnen terugkijken op twee zeer geslaagde middagen. Zowel de aanwezige docenten vanuit TiU als de studenten zelf waren super enthousiast over het event, de organisatie én ons kantoor.

De studenten kregen eerst een korte presentatie over ons kantoor en een videoboodschap van, de kersverse chef de mission van de Olympische Spelen in Tokio, Pieter van den Hoogenband waarin hij de vergelijking van topsport met studeren maakt. Volgens Pieter ligt goed teamwork altijd ten grondslag aan een topprestatie. Bij ons is dat multidisciplinair samenwerken.

Na een uitgebreide introductie gingen de studenten in groepjes uiteen om zich op onze praktijkcasus te storten. Elk groepje kreeg een thema mee, zodat ze zich konden focussen op een specifiek gedeelte. Tot slot mochten de groepjes hun bevindingen in een pitch presenteren.

 

Natuurlijk sloten we beide vrijdagavonden af met een gezellige borrel samen met onze collega's!

 

 

IMG_0038.jpg

IMG_0047.jpg

IMG_0054.jpg

 

Borrel.jpg

Terug